Cautare

484 de rezultate pentru "moga tineret" (3.17 secunde)
Astfel, de departe, saptamana trecuta Partidul Conservator a reprezentat cea mai activa formatiune politica prin toate proiectele de lege initiate, dar si prin activitatile locale pregatite pentru tineret, prin organizarea unui minicampionat de fotbal, consumat la Plaja "Dunarea", dar care a facut sa se nasca ideea altor proiecte de acest fel.
Pentru aceste declaratii, organizatia de tineret a social-democratilor acuza faptul ca Basescu se face "din nou" vinovat de imixtiune in justitie si de incalcarea Constitutiei.
Potrivit presedintelui filialei municipiului Constanta a Organizatiei de Tineret Romania Mare (OTRM), Catalin Boboc, in scurt timp va fi organizata plenara OTRM, prilej cu care se vor face "schimbari in structura Biroului Executiv al OTRM".
"Discutiile se vor axa pe implicarea organizatiilor de tineret in alegerile pentru Parlamentul European, dar vom avea si luari de pozitie legate de institutiile europene", a precizat Bratu.
Continuandu-si ideea, ea a anuntat ca va candida pentru o functie la urmatoarele alegeri din Organizatia de Tineret a Partidului Democrat, care vor avea loc in septembrie, dar nu a vrut sa dezvaluie pentru ce functie.
De asemenea PLD condamna modul inconstient in care primarul PSD, Dumitru Nicoale, pune in pericol locurile de munca ale galatenilor, facilitand accesul, pentru inceput, a 10.000 de chinezi pe piata fortei de munca din Galati", a precizat presedintele Organizatiei Judetene de Tineret a PLD, Radu Manea.
Studentii organizatiei de tineret a Partidului Verde au organizat sambata trecuta o vasta actiune de ecologizare in zona Scurta, in apropiere de varsarea Prutului in Dunare.
Totodata, potrivit acestuia, Filiala Municipala Constanta a Organizatiei de Tineret Romania Mare reaminteste tuturor ca "Partidul Romania Mare a acordat, inca de la infiintarea sa, o atentie sporita problemelor cu care se confrunta tanara generatie".
Presedintele organizatiei de tineret a Partidului Social Democrat, Nicusor Ciumacenco, si-ar fi dorit sa locuiasca intr-o alta tara.
Scoliti pentru politica de maine Partidul cel mai implicat, care a trudit de zor in ultimele sapte zile, este Partidul Democrat, care a organizat o scoala politica de toamna, in care a antrenat atat o serie de politicieni de la nivel central si local, cat si tineret dornic de a afla cu ce se mananca politica noastra cea de toate zilele.
Ramona este tanara, este avocat si este vicepresedintele Autoritatii Nationale pentru Tineret, ceea ce reprezinta atuuri esentiale. Am incredere in toti candidatii PNL de pe lista", a declarat deputatul Mihei.
Clubul Studentilor Liberali Constanta, in parteneriat cu Autoritatea Nationala pentru Tineret si ASETEC, a organizat in cursul zilei de ieri, 8 noiembrie a.c., la Targul de joburi "Pro Cariera".
Din anul 2000, este presedintele Organizatiei de Tineret Romania Mare si membru in Biroul Permanent al partidului. Lia Olguta Vasilescu este cel de-al doilea deputat pe care il pierde PRM dupa ce Daniela Buruiana a demisionat imeidat dupa alegerile europarlamentare, la recomandarea liderului Corneliu Vadim Tudor.
Unii vor avea mai mult de muncit pentru ca au intrat in 2008 cu mai putine "realizari" de mandat, altii pot sta linistiti pentru ca si-au cam facut treaba. Deputatul Iulian Barsan (PD-L) activeaza in Comisia pentru InvatamAÂĒnt, Stiinta, Tineret si Sport.
Dragos Gardescu "Puya", component al trupei "La Familia", a devenit presedintele Organizatiei de Tineret a Partidului Verde.
Acesta a inceput sa-si faca fel de fel de planuri pentru schimbarea fetei orasului odata cu intrarea taranistilor la guvernare, a stabilit majoritatea candidatilor pentru primariile din teritoriu, dar s-a "imbogatit" si cu o intreaga organizatie de tineret care a migrat de la Alternativa Ecologista direct in curtea sa.
- In perioada 1993-1999, Victor Manea a fost de patru ori vicepresedinte la nivel national al Organizatiei de Tineret PNL; - Din 2000 si pana in prezent - secretar coordonator al Biroului Judetean al PNL Constanta;
Cei 774 de tineri PDL delegati la Conventia Nationala au ales-o, sambata, in unanimitate, pe Monica Iacob Ridzi peresedinte al organizatiei, ea fiind si unicul candidat la aceasta functie.
El apreciaza ca alegerile de la Organizatia de tineret "au constituit momentul zero al clonarii fostului UTC", prin "impunerea democratica unanima" a Monicai Iacob Ridzi, ca exponent al tinerilor democrat-liberali potrivit unitatii de masura "boc-ul".
Dupa cum se stie, Organizatia de Tineret a PD-L a ales-o, saptamana trecuta, in functia de secretar general, pe fiica presedintelui Basescu.
google-analytics.com